perjantai 30. syyskuuta 2016

Sisu 3kk

Sisun 3kk neuvola oli 15.8. Painoa oli 6340g, pituutta 64,8cm ja pää 41,1cm..

"Kasvaa hyvin. Ylijäntevyyttä. Sai rokotteet."

Rakkaat <3
Sisusta huomasin aika pian syntymän jälkeen että se on tosi jäntevä. Sanoin jo ekassa neuvolassa siitä että se on mun mielestä tosi jäntevä. Ja 6vk lääkärikäynnillä lääkäri sanoi ettei Sisu sen käteen tunnu jäntevältä.. 
Soitin fysioterapeutille 3kk neuvolan jälkeen ja varasin ajan. Siellä fyssarikin sanoi että on ylijäntevä ja antoi jumppaohjeita. Nyt seuraava käynti on 10.10. Mun mielestä jumppaaminen on auttanut jonkin verran. Nykyään ei ole koko aikaa selkä kaarella tai jalat tikkusuorina. Huolissaan ei kuulemma tarvitse olla. Pelkäsin siis että olis cp-vamma tai jotain muuta neurologista taustalla.

Sisun osaamisia:

Sisu nauroi ensimmäisen kerran ääneen 21.7 eli ikää oli 2kk 8päivää. 
Löysi kädet muistaakseni joskus parin kuukauden ikäisenä ja lelut rupesi menemään suuhun.
Jalat löysi noin 4 kuisena ja nykyään varpaita ihmetellään päivittäin.
Ei käänny, kyljelle kääntyy silloin tällöin.



<3
Sisu oli 3 kuukauden ikään todella tyytyväinen vauva eikä itkeskellyt juuri ollenkaan. Sanoinkin miehelle että jos tää on nyt näin helppo niin helpottaakohan te vielä jotenkin kun 3kk tulee täyteen. Toisin kävi. 3 kuukautta kun tuli ikää, niin Sisu muuttui todella itkuiseksi. Myös kakkaaminen lisääntyi (normaalisti kakki 1-2 krt/vk) useaan kertaan päivässä, jopa yöllä heräsi kakkaamaan! Kuolaakin rupesi tulemaan oikein lorona suusta..Tuntuu että Sisu ei muuta nykyään teekkään nykyään kuin huutaa tai kitisee. Öisin syö vähän väliä. Mietin että oiskohan hampaat mitkä kiukuttaa, mutta Ada oli 5kk kun ensimmäinen hammas tuli, joten tuskin veikalle aikasemmin ainakaan niitä on tulossa.. tai sitten on. Ensimmäinen hammas nimittäin puhkesi 23.9. Sisun ollessa 4kk1vk. Toinen hammas on kovaa kyytiä tulossa viereen. Ja tänään (30.9.) huomasin että myös yläikenet on todella todella turvoksissa ja vaaleat. Joten oiskohan sinnekkin kuukauden sisään puhkeamassa 2 hammasta.

Tässä on jotain vanhempia kuvia Sisuta. Adan kanssa yhteiskuvat on otettu 11.8. eli Sisu oli silloin vähän vajaa 3kk. Muut kuvat on vielä vanhempia.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti