maanantai 25. elokuuta 2014

RV: 20+0!

Puoliväli, nyt jo!? :o Aika on mennyt todella nopeasti, saa nähdä miten tämä loppu puolikas menee. :)

Eilen kotiuduttiin Pärnusta kotia ja vauvalle tuotiin muutama vaate tuliaisiksi. (Alla kuva). Kelit eivät enään suosineet meitä Pärnussa, joten uitiin hotellin omassa kylpylässä päivittäin. Suunniteltiin myös kolmatta reissua samaan paikkaan ensi vuoden touko- tai kesäkuussa, jolloin meillä on alle puolen vuoden ikäinen pikkuinen mukana. <3
Tuliaiset Pärnusta: Kaksi bodyä kokoa 62. Raidallinen body koossa 50, sinireunuksinen body koossa 56 sekä harmaat pehmeät housut kokoa 50. Pipo nallekorvilla. <3


Huomenna on rakenneultra, jännittää! Saa nähdä miten saan ensi yönä nukuttua tämän jännityksen keskellä. Aika on 08:45, mutta siellä pitää olla varttia ennen joten lähdemme kotoa joskus kasin aikoihin.

Vauvan potkut ja liikkeet tuntuvat todella selvästi ja tuntuu, että vauva reagoi jos käden laittaa mahan päälle. Sitten menee hetki ja tulee kunnon potkuja käteen. :)

Tää oli tälläinen pikainen "jee puoliväli"- postaus ja huomenna tulee uusi postaus rakenneultrasta ja yritän saada uuden mahakuvankin tänne.

Nyt yritän tehdä jotain, että huominen ultra ei olisi koko aikaa mielessä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti